کد خبر: کاهش-سکته‌های-قلبی-و-مغزی-با-مصرف-تخم‌
۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه پکن و دانشگاه آکسفورد در تازه‌ترین بررسی‌های خود دریافتند، مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. در دهه 1950 میلادی، یکی از شعارهای انگلستان «یک تخم مرغ می‌خوریم و کار می‌کنیم» بوده است تا اهمیت مصرف تخم مرغ را نشان دهد؛ در دهه‌های بعدی به علت اهمیت یک رژیم متعادل این شعار حذف شد. محققان در پژوهش‌های خود دریافتند، لزوم کاهش سکته قلبی و مغزی، مصرف تخم مرغ است. به گفته محقق ارشد این مطالعه، تخم مرغ دارای ویژگی‌های مثبت غذایی از جمله آنتی اکسیدان‌ها است که موجب کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب می شود. این مطالعه ثابت کرده که تخم مرغ یک بخش مفید از یک رژیم متعادل است؛ تخم مرغ دارای پروتئین بالا، ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسید های چرب ضروری، و همچنین کم چرب اشباع هستند.(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha